Zadrugari U ŠOKU ZBOG ONOGA ŠTO je Ana Korać REKLA o Aleksandri Subotić


Ana Korać iznela je pred svima detalje veze između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića koje joj je, kako kaže, on ispričao.

Ana Korać je u jednom trenutku ustala i pred svima ispričala kako ona zna da David Dragojević nije bio zadovoljan dok je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić.

“Meni je on rekao da njega Aleksandra ne privlači i da je ona to sve znala. Smem li da kažem nešto?”, upitala je Davida i nastavila:

“Rekao mi je da se ona samozadovoljavala sama pored njega i da on nije hteo da ima seksualne odnose. Kada je pušten klip gde to radi Sanja, a Matora je pored nje, on je meni to priznao i rekao je da je Aleksandra sve znala. Meni David sve govori o njegovom životu, ja apsolutno sve znam.”

Aleksandra je bila izbezumljena posle ovih njenih reči i samo je kratko izgovorila:

“Dno, zaista dno.”

U sve se uključio i Lepi Mića koji nije mogao da prećuti Anino iznošenje prljavog veša njenog dragog i njegove bivše pa je rekao:

“Nemojte nikoga da blatite! Što on to nije rekao, nego si ti ustala? Što nije rekao devojci da neće da bude sa njom? Ovo je ružno, ženska glavo! To govori o tebi. Ana, sram te bilo!”


foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.