Telefonski razgovor: Davida MAJKA OCRNILA, a onda se javio OČUH!

David je sa osmehom na licu pozdravio majku Biljanu, ali nije ni slutio da će ga ona dočekati na nož. Ona je odmah počela da ga osuđuje zbog veze sa Anom Korać, koju je započeo nakon što je Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz rijalitija zbog nasrtaja na Minu Vrbaški. David je odmah upitao majku kako se oseća povodom svega, a ona mu je odgovorila:

“Nisam dobro, ti me nerviraš. Katastrofa Davide. U šoku sam. Da li ti znaš da Ana igra igru sa tobom? Rekla je Ljubi i Zorici da počinje da igra igru. Ne želim da je vidim i upoznam. Aleksandra je ovde otkad je izašla. Sve sam videla i sve snimke. Kad budeš došao videćeš crno na belo. Mića je jedan štakor. Strašno mi je krivo što si naseo tako. Rekla sam Aleksandri, ona tačno zna gde je grešila. Znaš kako je napolju. Pred milionima ljudi, nije lepo. Ona sve igra sa tobom.”

David je pokušao da joj objasni:

“Prvo, meni ne može neko na silu bilo šta. Ja ne igram igru. Stvarno mi je lepo. Aleksandra me je klala ovde, ja da neko to radi ja bih znao. I ona bi znala. Rekao sam ti da se tako ne ponašaš. Ja znam kako se osećam. Znam ja kad neko igra igru. Meni je sa Anom lepo i ne znam šta da ti kažem. Ana je meni sve ispunila što mi je falilo.”

U razgovor se uključio i Davidov očuh Predrag, zvani Mungos, koji mu je za razliku od majke Biljane dao punu podršku:

“Opusti se, sam se igraj. Majka ti se malo zavozala rijalitija sa Aleksandrom ovde. Pusti ti ljude, slušaj mene. Nemoj da padaš, sve pozdravi. Budi sa Anom, nikog ne treba da se tiče to. Otrovali su Biljanu pričama. Ona voli da bude rijaliti, kao njena bivša snajka.”

Biljana je kratko rekla:

“Dokle će ti biti lepo sa njom, zanima me? Da li si ti normalan? Devojka je dr*lja, k*rva, j*be se za pare.”

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.