STRAŠNE UVREDE! Čabarkapa SE OGLASIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Aleksandar Čabarkapa oglasio se na društvenim mrežama nakon što je počelo da se spekuliše da je on bacio trotilski metak na kuću Srboljuba Subotića, strica učesnice Zadruge Aleksandre Subotić.

Čabarkapa tvrdi da on nema veze sa tim i da je u to vreme bio u Sarajevu sa svojom porodicom, a sada je najstrašnije izvređao porodicu Subotić.

“Dokle više ove fukare i ostali da svoja klozetska smrdljiva usta ispiraju sa mnom iznoseći samo laž, laž, laz i laž i ništa više? Ja se ne oglašavam jer me karcinomsko retardirana porodica Subotić i njihovi problemi ne interesuju. Jadni su svi koji sarađuju sa morbidnom porodicom Subotić koja ima urođenu anomaliju. Ja sam Subotiće gađao samo ku*cem, a ne bombama, trotilskim mecima i ostalim navodnim radnjama”, poručio je on, a onda nastavio:

“O trotilskom metku sam saznao iz novina u to vreme sam bio u Sarajevu preko graničnog prelaza KOTROMAN gde je evidentiran izlaz i ulaz. Laž, za slučaj sam saznao iz novina bio sam sa porodicom na moru sedam dana pre toga i još osam posle toga, evidentiran sam na graničnim prelazima. Laž kobiletine, tužilastvo je odbacilo krivičnu prijavu. Laž, laž, laž nalazio sam se tad u okružnom zatvoru u Beogradu. Laž, laž, laž bio sam u zatvoru u Požarevcu, 7. paviljon, soba 38”, poručio je.

Što se tiče Aleksandre, sasvim je dovoljan njegov komentar ispod, kako bi se zaključio šta misli o njoj:

Čabarkapa je potom uputio sledeću poruku Srboljubu Subotiću:

Podsetimo, Čabarkapa ima dete sa Aleksandrom Subotić – ćerku Magdalenu – koju nije želeo da prizna.

foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.