Sanji Stanković se RASPDA ŽIVOT! Oglasila se njena majka!

Sanja Stanković je pre 5 godina osuđena je zbog bavljenja prostitucijom, a upravo zbog toga potom je izbačena sa Kriminalističko-policijske akademije u Beogradu!

Naime, nakon što je uhvaćena “u poslu”, Sanja je prijavljena vrhu iz akademije, koji je odlučio da je izbaci i onemogući dalje školovanje, piše Telegraf.rs.

“Takvoj instituciji kao što je Kriminalističko-policijska akademija nikako ne ide u prilog da se kod njih školuje neko ko je osuđen za prostituciju. Takav neko ne može da dobije tu diplomu i bavi se tim poslom”, kaže izvor.

Podsetimo, u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije te noći kada je Sanja uhvaćena na delu uhapšena je starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro. Tom prilikom uhapšeno je nekoliko devojaka, a pored Sanje i Mimi tu je bila i Plejboj zečica Božana Vujinović iz Banjaluke, poznata i kao “Božana Neodoljiva Neumoljiva”.

Mimi Oro je tada određen pritvor od osam dana, ali je odležala dva dana u ženskom zatvoru u Požarevcu, pošto je Prekršajni sud usvojio njenu žalbu. Međutim, u februaru 2016. Mimi je na ponovljenom suđenju osuđena i kažnjena sa 60.000 dinara.

Tom prilikom, krajem decembra 2014. kada je Sanja “uhvaćena”, uhapšen je i Mihailo M, najveći estradni makro, koji je pre nekoliko dana ponovo uhapšen, ali drugim povodom.

Inače, podsećanja radi, prvi put kada je Sanja dovedena u kontekst sa prostitucijom jeste prošle godine, kada je Anđela Veštica rekla da spava sa muškarcima za novac i da “radi za muriju”.

“Ja šamarčinom rešavam probleme! Batina je iz raja izašla! Sanja, koji je to folirant! Mrš bre za Bor! Radi za lovu, ka*a se za lovu sa pola grada. “Radi kao hostesa…” …pa da ti j*bem ja mamu! Pa ja kad poludim, vrata ću da prođem glavom”, rekla je Veštica.

“Ku*va, ka*a se za lovu. Nemoj da mi se praviš poštena i ono što nisi. Ku*vetina jedna! Kad produbiš ono najgore u meni, dobićeš najgore! Kaži: “Jesam, prostitutka sam! Šta je tu loše?” Nemoj da mi se foliraš! Radiš za lovu, mamu ti je*em! Budi ono što jesi! Sve fine… Gde ja živim, majko mila, od takvih mi ku*ve ne možemo da dođemo na red! Kaži: Ja sam ku*va, gutam tri ku*ca. Radi za muriju, ku*vetina”, kazala je Anđela tada u Zadruzi 1, nakon svađe sa Sanjom.

Sanjina majka Biljana imala je oštar komentar na sve to.

“Glupost neviđena. To je moj jedini komentar. Ona ima moju bezuslovnu podršku. Ko su sada njeni prijatelji u rijalitiju je diskutabilno. Većinu je pojeo zatvoren prostor i to se odražava na psihu ljudi, ali sigurno je da su tu Jovana, Lazar, Miki, Ana. Luna je jako fina sa njom, kao i Mića. Ima ona puno ljudi sa kojima je okej, ali šaka kukolja baca u senku dobre i kulturne ljude, i takvi su trn u oku svima”, kaže Biljana.

izvor: Svet.rs
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.