Ružica Veljković se oglasila iz porodilišta! Otkrila ko je OTAC NJENE ĆERKE!


Ružica Veljković objavila je novu fotku pa time svima koji se danima bave nagađanjima o tome ko je otac njenog deteta i sa kim je u ljubavi, zapušila usta.

Naime, učesnica rijalitija krila je svoj privatan život daleko od očiju javnosti, pa se tako o njenoj trudnoći ništa nije znalo danima sve dok se nije porodila. Veljkovićeva je na svet donela devojčicu, vest je potvrdio i njen otac, ali je identitet oca ostao nepoznat.

Sada se Ružica oglasila fotografijom sa muškarcem za koga kaže da je jedini koga stvarno voli.

“Prekinite glupe priče o smrdljivim debilima! Ja sam samo sa ovim momkom i ostali su nebitni. Imajte malo razumevanja, ne verujte u sve što pročitate. Ovo je dečko koga volim. Ružica”, napisala je rijaliti pobednica na svom Fejsbuku, uz njihovu zajedničku sliku iz svoje Instagram priče.

Podsetimo, postojale su dve priče na temu ko je otac tek rođene Ružicine bebe, jedna je da je u pitanju fudbaler “Teleoptika”, Nikola Cvijetanović, a druga da je bebu napravio izvesni doktor Marko iz Švajcarske.

Ružicin otac se oglasio i potvrdio da je postao deda, ali i demantovao da je otac fudbaler.

“Istina je da se moja Ružica porodila. Njen suprug nije fudbaler kao što se piše u štampi. Ništa ne bih mogao više da pričam, juče je na svet donela ćerkicu. Još razmišlja koje će ime izabrati za svoju mezimicu. Ja sam presrećan zbog Ružice, kao i zbog činjenice da sam postao deda”, kratko je prokomentarisao Ružičin otac Aleksandar za Alo.

izvor: Alo.rs
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.