PRECRTALA Aleksandru! Davidova majka OTKRILA STRAŠNE STVARI o bivšoj snajki!

Posle svega što je Aleksandra Subotić izgovorila na Davidov račun, njegova majka Biljana kaže da je Aleksandru precrtala za sva vremena.

– Svašta je radila. Pored ostalog, i kockala se. Da, da, pare od fanova je trošila na kocku. Baš na Dan zaljubljenih, izgubila je poveću sumu. I dok su David i ona bili zajedno, umela je u kockarnici da se zavoza. David je šizeo od toga. Dobijala je, ali je mnogo više gubila. A sad lupeta svašta. Nikad nisam rekla šta je sve radila kada je izbačena iz Zadruge. Od ucveljene ženice, začas se pretvorila u zaljubljenu devojku. Sve sam videla, ali sam se pravila mutava. Bilo mi je drago kada je otišla u Kaluđericu jer nisam mogla više da gledam sve njene gluposti – kaže Biljana Dragojević i dodaje da u Aleksandri sve više vidi njenu majku Ljubu.

– Sve što je njena mama radila, radi i ona. Muka mi je više od svega. Ispada kako je ona nas idržavala. Lepo su mi svi govorili da ne treba da se petljam u tu priču, ali ja nikog nisam slušala. Ni majku, ni Mungosa, ni brata i sestru koji žive u Americi. Ugasila sam Aleksandru totalno, za sva vremena. Svi mi kažu da sam ispala budala jer sam je štitila. U pravu su – kaže Biljana Dragojević.

izvor: Scandal
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.