Počeli da se spremaju za ZAJEDNIČKI ŽIVOT, a onda je usledio LOM! Edita Aradinović ŠUTNULA dečka!

Zgodna pevačica Edita Aradinović raskinula je vezu sa izvesnim Stefanom, o kojem nikada javno nije pričala.

Ona je u nekoliko navrata objavila njihove zajedničke fotografije, koje su oduševile sve njene fanove. Aradinovićeva za “Blic” kaže da nije tužna zbog raskida.

“Hteli smo da počnemo zajednički život, međutim, došlo je do razlaza o kojem ne volim da pričam detaljnije. Tri godine smo se voleli i bilo nam je lepo. Meni je sada, verujte mi, lepo i samoj. Emotivno sam ispunjena, i to je moguće iako nemam dečka. Posle svega Stefan i ja smo ostali prijatelji”, otkriva Edita, koja živi sa majkom, a mnogo se spekulisalo da je u sukobu i sa njom, zbog starije sestre Indire – Indi. Čak u dva navrata Indi je javno prozivala Editu.

“Majka je moja najveća podrška, moja ljubav i snaga. A Indi je moja voljena sestra i prvi put ću ovo reći i više neću ponavljati: nas tri – mama, Indi i ja – smo trio, zauvek neraskidivo vezane. Indi i ja imamo različitu prirodu i sukobljavaju nam se mišljenja o nekim stvarima. Nijedna porodica nije savršena. Mi grizemo i ne damo jedni na druge. Indira ume da da izjavu u naletu emocija i da bude britka i oštra kad nešto zameri. Meni je simpatična i interesantna zbog toga, ali ne kažem da njena reč nije umela da me zaboli. Ipak, na kraju i početku, mi smo jedna krv”, iskrena je pevačica.

izvor: Svet.rs
foto: InstagramLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.