Oglasila se BIVŠA DEVOJKA Darka Lazića: Verenica mu služi samo da sakrije patnju zbog ANE SEVIĆ! Ona ne zna kakav je PAKAO ČEKA! (video)

Bivša devojka Darka Lazića, hrvatska pevačica Olivera Matijević, tvrdi da folkerova verenica Marina Gagić još uvek nije svesna šta je čeka pored popularnog pevača koji se u KBC Zemun više od mesec dana oporavlja od udesa.

Olivera je za Srpski Telegraf otkrila da smatra da Darko još uvek nije preboleo svoju bivšu suprugu Anu Sević, te da mu verenica Marina samo služi da sakrije svoju patnju.

– Darkova i Marinina veza po mom mišljenju nije ozbiljna. Sigurna sam da on Anu još nije preboleo i da sa Marinom samo sebe zavarava. Letos je sa njom otišao u Budvu u isto vreme kada je Ana bila sa novim dečkom Danijelom, to je bio jasan znak da nešto oseća prema bivšoj ženi. Uverena sam da je hteo da pokaže Ani da ju je zaboravio sa Marinom, ali zapravo i dalje žudi za njom – kaže Matijevićeva, koja tvrdi i da je tek punoletna Marina pre svega Lazićeva obožavateljka i da nije spremna da se izbori sa teretom njegove slave.

– Marina je još dete koje je privukla Darkova slava. Ona nije svesna kakav je pakao čeka pored njega, jer ne zna ništa o svetu estrade. Lazić i ona nisu jedno za drugo, jer Marina ne razume njegov posao. Ja sam to njemu već rekla pre udesa koji je doživeo, a on se samo nasmejao. Ipak, kada sam malo razmislila, shvatila sam će Darko zarobiti Marinu u kući, dok će on nastaviti da luta. Iz ličnog iskustva znam da je on shvatio da mu pevačice ne leže i da je najbolje da nađe neku ženu koja nije iz sveta estrade – kaže Darkova bivša devojka i konstatuje da je Marina zatrudnela sa folkerom u nezgodno vreme.

– Marina ima samo 19 godina, a po mom mišljenju, u današnje vreme svako ko rodi dete pre 22. godine je poranio. Darko obožava decu, ali nakon svega što mu se desilo, mislim da beba stiže u nezgodno vreme. Lazić će se još dugo oporavljati, pa ne znam da li će moći da se posveti tom detetu na pravi način – uverava Olivera i konstatuje da će predložiti Darku nakon što se oporavi da snime duet.

Podsećamo, Darko je uplovio u vezu sa atraktivnom hrvatskom pevačicom Oliverom Matijević u februaru, a njihova veza je trajala do aprila. Samo mesec dana nakon što je raskinuo sa Oliverom, Darko je uplovio u vezu sa dugogodišnjom prijateljicom Marinom.

Olivera ističe da, uprkos brojnim potvrdama članova porodice Lazić da Marina Gagić nosi Darkovo dete, ne veruje u tu informaciju. Otkriva da je razlog njene sumnje saznanje da su se verenici baš pred Darkovu nesreću posvađali.

– Ja još uvek ne verujem da je Marina trudna dok to ne čujem iz Darkovih usta nastaviću da sumnjam. Čula sam da su njih dvoje neposredno pre udesa bili u svađi, tako da mi čitava priča oko trudnoće ne pije vodu – rekla je Matijevićeva.

izvor: Srpski telegraf.rs
foto: InstagramLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.