Miljana Kulić OTVORENIM PISMOM OTKRIVA zašto je pobegla iz Zadruge!

Miljana Kulić je pre dva dana sa dečkom Lazarom pobegla iz rijalitija Zadruga, zbog čega je diskvalifikovana i moraće televiziji Pink da isplati neverovatnih 50 000 evra kazne.

Kulićeva odbija da govori za medije, ali je na svom Instagram nalogu objasnila zbog čega više ne želi da bude deo rijalitija.

Evo šta je napisala:

Marija Kulić napustila je rijaliti “Zadruga 2” i povela malog unuka Željka. Ona je otišla u Niš, gde su doputovali i Miljana i Lazar Čolić, dva dana nakon što su pobegli sa imanja u Šimanovcima.

Iza kapije kuće u kojoj Kulićevi žive se čuo neko, a na pitanje novinara da li ima koga, usledio je glas nalik Marijinom koji je upitao: “Ko je?”. Kada su saznali da su novinari pred vratima, dobili su odgovor da ne žele da daju nikakve izjave, ali nisu uspeli da vide ko im se tačno obratio, jer se niko nije pojavio, piše Blic.

“Ne možete da razgovarate ni sa kim”, rekla je žena koja se dobro skrivala u kući.

U dvorištu Kulića se čuju glasovi, kao i beba i pomeranja kolica, pa je i više nego jasno da se upravo tamo nalaze i Marija i mali Željko.

Kod Kulića je u jednom trenutku danas stigla taksijem i prijateljica koja nije želela ništa da priča, već je samo kada je čula da su novinari ispred, ušla u dvorište ove porodice.

Komšije kažu da ni Miljanu ni Mariju nisu videli.

izvor: Blic
foto: Instagram, Sočne Vesti, Prinscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.