Davidova MAJKA NIKAD SUROVIJA! Otkriva ŠTA ZNA O Ani Korać!


Nakon što je Mihailo Maksimović ponovo uhapšen kao glavni makro na domaćim prostorima, a u njegovom lap-topu pronađene fotografije svih devojaka koje se bave najstarijim zanatom, glavna tema su rijaliti učesnice koje se navodno bave prostitucijom.

Stanija Dobrojević pominjala je Mihaila pojedinim devojkama, nakon što je javno rekla kako “provereno zna da se Sanja i Ana bave prostitucijom”. Stanija je Sanji Stanković poručila da ju je upravo on pozdravio, a u sukobu sa Anom Korać tvrdila je da joj muškarci plaćaju za seks, te da neće više ona da bude “paravan takvima”.

Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića koji je u vezi sa Anom Korać, kaže da čula za te priče o Ani i ranije je pokušavala da upozori sina o “poslu” Koraćeve.

“Od početka Davidove veze ispratila sam i propratila sve i htela da ga upozorim. Znam da ona i te kako igra igru…”, počela je Davidova majka za Telegraf.rs.

Biljana smatra da David ne treba da bude sa Anom jer njemu treba “normalna” devojka.

“Što se tiče njihove veze i Ane, nisam promenila mišljenje. On sebi bira. Ako je njemu to okej, neka bude sa njom. Mada, od toga nema ništa, jer je mnogo glupo da se veže za devojku koja radi to što radi… Realno, svako ko je normalan gledaće tako, pa i ja”, kaže Biljana.

“Njemu treba devojka koja je normalna. Ne mislim ja da je ona nenormalna, nego ovako sve što se piše, a to sam čitala i čula ranije, nisam ga bezveze upozoravala i neprihvatala. Ne znam koja bi majka prihvatila tako nešto…”, zaključila je Biljana.

izvor: Telegraf.rs
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.