David Dragojević UHVAĆEN U LAŽI! Ana mu REKLA DA PRIZNA SVE!

Razgovor Ane Korać i Davida Dragojevića koji vode u pabu se nastavlja. Teme same izviru, pa su iskoristili priliku da komentarišu još neke stvari koje im smetaju. Dragojević je priznao da je svim cimerima još dok je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić rekao da je nikada neće ostaviti u rijalitiju. On je ipak to uradio, što je iznenadilo sve.

“Ja sam rekao za crnim stolom da je nikada ne bih ostavio ovde. Rekao sam svima da to nikada ne bih uradio, makar na moju štetu. Sad trpim i šta ću”, pričao je Dragojević.

Koraćevoj je očigledno prešlo preko glave njegovo pravdanje kada su sastanci. Savetovala ga je počne da priča istinu i da se izvuče iz laži u koje se upetljao.

“Treba da se postaviš normalno. Sve si lagao i sad te sve stiže. Ne znam šta da ti kažem više. Šta je istina, a šta je laž? Ubeđivao si ljude da je nešto što je laž istina. Moraš da objasniš sve”, savetovala je Ana Davida.

“Dosta stvari sam govorio da su istina, a znali smo i ona i ja da je bila laž. Pun mi je k*rac svega. Sve ide na moju štetu. Meni je muka više. Hoću da je skinem s k*rca”, govorio je on.foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.