Darko Lazić DONEO DRASTIČNU ODLUKU! Pevač će se PODVRGNUTI ovoj INTERVENCIJI! (video)

 

View this post on Instagram

 

Veceras S klub orasje 😁 vidimo see👊👊🎤🎤🎤🎤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Darko Lazić sve češće razmišlja da se, nakon izlaska iz bolnice, podvrgne tretmanu promene krvi, jer veruje da će tako regenerisati svoj organizam i ubrzati proces oporavka.

– Otkako je, pre nešto više od mesec dana, doživeo tešku saobraćajnu nesreću, Darko se suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemima i životnim izazovima. Srećom, prošao je period kada je njegov život visio o koncu, a otkako je saznao da je njegova verenica Marina trudna, počeo je intenzivno da razmišlja o budućnosti. Najviše ga brine pitanje koliko će njegov oporavak trajati i spreman je da uradi sve što treba kako bi što pre bio uz Marinu – kaže izvor i objašnjava da već po izlasku iz bolnice, Darko planira da promeni krv.

– Njega sada čeka dug proces oporavka, moraće dosta da radi na sebi kako bi ponovo mogao normalno da funkcioniše. Dugo će morati da ide kod fizioterapeuta, a sama pomisao na to, zadaje mu mnogo muka. Jednostavno, vezan je za krevet duže od mesec dana, mišići su mu atrofirali, telo mu je oslabilo i trebaće postepeno i polako da se diže iz kreveta i radi vežbe, kako bi uopšte stao na noge. Zbog toga i planira da svoj organizam regeneriše time što će otići na tretman promene krvi – kaže izvor.

 

View this post on Instagram

 

👌😂umetnicka 😂😂😂

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

– Darko je već počeo da se raspituje u kojim se klinikama radi ta procedura i koliko košta, a doktori su mu objasnili da bi mu, tokom tretmana, ubrizgali mladu i svežu krv. Inače, ovom tretmanu podvrgavaju se oni koji se bore sa konstantnim osećajem iscrpljenosti, a po završetku procedure, umor nestaje. Pogrešno je misliti da Darko želi da menja krv po uzoru na poznate rokere, koji to rade svakog puta kada preteraju s drogama i alkoholom – kaže izvor na kraju.

izvor: Pressonline.rs
foto: InstagramLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.