Bila je jedna od omiljenih voditeljki, a ONDA NESTALA! Nećete verovati čime se SADA BAVI!


Voditeljka Aleksandra Jeftanović poslednjih godina ne pojavljuje se u javnosti. Povukla se sa malih ekrana, posvetila porodici, ali i privatnom biznisu.

Aleksandra Jeftanović godinama je bila zaštitno lice televizije “Pink”, a poslednji projekat na kome je radila bio je rijaliti “Farma 6” koji je vodila 2015. godine, nakon čega se povukla sa televizije. Nakon toga otvorila je igraonicu za decu, koju i danas sa uspehom vodi i veoma je posvećena ovom biznisu.

Godine 2016. Aleksandra se udala za svog izabranika Aleksandra Švraku, sa kojim ima dvoje dece – Anu i Aleksu.

“Ja sam u 39. godini rodila Anu i samim tim mislim da sam “full time” mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga. Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vreme tu i on im još uvek popušta, ali mislim da je to normalna podela uloga. Mislim da će, kada budu ušli u pubertet, on biti taj “loš policajac”, a ja dobar”, ispričala je voditeljka za emisiju “Premijera” krajem 2017. godine.

Pre nego što se udala za sadašnjeg supruga Aleksandra je bila u braku sa nekadašnjim rukometašem Ognjenom Kajganićem.

izvor: Pink
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.