Aleksandra Subotić iznela užasne detalje o MAJCI Davida Dragojevića!


Aleksandra Subotić ispričala je Lepom Mići detalje odnosa sa Davidovom majkom, Biljanom Dragojević, kao i kroz šta je sve njegova majka prošla, a da on to i ne zna.

– Moje mišljenje je da Mungos samo podržao njega u ovome zbog para. Zato što je napao Biljanu kad je imala poziv sa njim, vrištala je na telefon: “Šta mi dovodiš u kuću ku*vu, drolju?!”… Sve najgore mu je izgovorila. I onda je Mungos oteo telefon i tu je nastao karambol – ispričala je Aleksandra Mići.

– Držao vrata, olupao telefon o pod, sutradan sam uzela novi telefon, haos je to bio…

– Njegova sestra je počela da vrši pritisak na Biljanu…i meni je Biljana onda rekla da odem na desetak dana u Kaluđericu, kao da ona sredi situaciju sa Mungosom. Iskreno, znala sam koliko je sati i da kad odem, da se više neću vratiti, nisam ja mala… I otišla sam, ona je sutradan završila u bolnici. Ona nije mogla da preboli… – pričala je Aleksandra.

– Vezala se za Magdalenu, plakala je svaki dan zato što je on to uradio. Pokušavala je i da dođe do neke veze da mu prenese poruku, dolazila tu u emisije, zvala za razgovor, samo da spase to… Kad je odvezla mene i dete, ona je pukla – ispričala je Aleksandra.

– On ne zna, niti ga zanima. To je užasno bilo – rekla je i dodala još kako su i Biljanai ona bile uverene da je njegova veza sa Anom Korać igra produkcije.

foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.