POLAKO PUCAJU! Ana i David u VELIKOM PROBLEMU!

Nakon emisije “Pitanja gledalaca”, novopečeni par Ana Korać i David Dragojević imali su razgovor u kupatilu, a ticalo se upravo njihovog odnosa.

Nakon što je voditelj pitao Dragojevića da li mu smeta što mu bivša verenica Aleksandra Subotić i dalje živi u kući, Ana je bila malo nesigurna u njegova osećanja, te ju je on razuverio.

David je govorio Koraćevoj kako ne želi da je vidi da je tužna, kao i to da mu je lepo u vezi sa njom. Takođe, Dragojević je istakao i kako u vezi sa Aleksandrom nije video izlaz iz problema.

“Vidi, nemoj da se tripuješ. Ti ne radiš ništa loše. Ništa ne radiš! Ja sam ovde, ne mogu ništa. Mogu samo da s*ru! Ne zanima me! Ja sam napravio sve to”, rekao je David Ani i dodao:

“Ja nisam video izlaz iz problema. Ja sam bio katastrofa. Sa tim što se desilo, ti apsolutno nemaš veze. To se desilo meni, jer sam se ja odlučio za promenu. Želeo sam da se osećam bolje i lepše i ne kajem se. Njoj je možda teško zbog male i svega. Duboko u sebi, ja sam osećao da će doći do ovoga. Mene za Aleksandru boli k*rac, nego ti pričam za mamu. Neću da mi budeš tužna. Neću da mi ćutiš. Ja tebi pričam sve otvoreno”, govorio je David dok je Ana ćutala, a šta su još pričali, poslušajte u videu.

izvor: Kurir
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.