ISPLIVALA STRAŠNA TAJNA Marije Kulić!

Drama koja drma porodicu Kulić u rijalitiju “Zadruga 2” nije ništa u poređenju sa onim što se dešava u porodičnom domu u Nišu.

Naime, kako prenosi Kurir, pravi razlog zbog kog je Marija Kulić morala da napusti imanje u Šimanovcima pre nekoliko meseci nije bio, kako je sama rekla, taj što je njena mlađa ćerka Ana popustila u školi, nego navodno zato što je uplovila u vezu sa svojim profesorom koji je duplo stariji od nje.

Prema pisanju spomenutog lista, 14-godišnjakinja je pala na čari jednog profesora iz Medicinske škole, a bruka je izbila kada su ih nekoliko puta navodno videli zajedno u gradu.

– Njih dvoje su se zaljubili, izlazili su nekoliko puta i poljubili se – otkrio je izvor za Kurir, dodajući da je 28-godišnji A.N. napustio posao u prosveti i zaposlio se u apoteci.

– Čuo sam da je Marija pokušala da nagovori ćerku da raskine sa njim, ali nije joj pošlo za rukom. Na kraju su ga prihvatili kao zeta. Promenom posla, on je dokazao da je njihova ljubav jaka i da je spreman na sve kako bi ostao u vezi sa Anom. Mariji se dopada i to što u svako doba može da nađe pristojan posao i što nije nesposobnjaković – zaključio je izvor.

izvor: Kurir
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.