U JEKU ESTRADNOG SKANDALA! Aca Lukas OTKRIO ISTINU o BOŽANI VUJINOVIĆ!

Aca Lukas se u proteklih nekoliko meseci dovodio u vezu sa nekolicinom devojaka koje se trenutno medijima spominju vezano za “katalog” u kom se nalaze pripadnice lepšeg pola koje se bave najstarijim zanatom.

– Božana (prim.aut. Vujinović) je prva liga! Ona je dobra i pametna devojka. A da li se bavi time, mene ne zanima. Uostalom, ne vidim ništa loše u tome ako se to radi na pravi način. U većini zapadnih zemalja je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas?! Te žene tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez… Rade kao i svi drugi. Ajde da ne cinkarimo te devojke, već da legalizujemo prostituciju i da nemam više ovakvih problema – istakao je Lukas za Informer.

– To je sasvim normalna stvar u svetu i postoji od pamtiveka. Svi sve znamo, a pravimo se blesavi. Ajde da odredimo šta može, a šta ne. Ako hoćemo da budemo korisnici tih usluga, neka se sve legalizuje, neka se odredi ustanova za to i neka na njoj piše: “Ovde se j**e za lovu!” – predložio je u svom maniru Aca.
– Ono što je nelegalno mora da se sankcioniše, saglasan sam sa tim. Ali, koji muškarac nije imao dodirnih tačaka sa prostitucijom?! Ajde da budemo pošteni. Ako je ovo krivično delo i treba da poštujemo zakon, onda 99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Ali tu postoji jedan problem. Kada bi sve išlo po zakonu, nisam siguran da bi imao ko da zaključa sve one koji bi trebalo da se nađu iza rešetaka. Evo, javno kažem, obesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te devojke za prostituciju nikada nije imao veze sa njima – zaključio je folker.

izvor: Informer
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.