OVAKO IZGLEDA ŽIVOT Rade Manojlović NA SELU!

Pevačica Rada Manojlović ponosna je na svoje rodno selo Četereže, u koje rado odlazi kad god ima slobodnog vremena, a svom ocu finansijski pomaže oko kuće i imanja.

Radin otac Rade sada je ispričao nepoznate detalje iz detinjstva popularne pevačice, o kojima javnost nije znala mnogo iako Rada nikada nije krila da je svojevremeno teško živela.

– Imali smo “zastavu 128”, koju sam popravljao na pola puta do Beograda, dešavalo se i po pet puta. Da je to takmičenje potrajalo još mesec dana, mi ne bismo imali čime da odemo u “Grand” – ispričao je za “Kurir Stars” Radin otac prisećajući se perioda kada se njegova ćerka takmičila u “Zvezdama Granda” koje su je proslavile.

– Znali smo da ne jedemo samo da Radi kupimo pljeskavicu. Veliki su bili troškovi, ali, eto, bog ju je pogledao jer je talenat i radnik – dodala je Radina maćeha Suzana.

– Ne znam da li sam normalan, ali meni je ovde super. Ponosan sam što sam Radin otac. Držao sam i ovce i svinje, ali sada ne. Volim moje Četereže. Rada nije imala potrebe da čuva stoku. Imali smo svinje mangulice, teliće, ali ona i sestra ništa nisu radile. Juče smo bili kod Rade u Beogradu. Ne volim da idem jer ne mogu da parkiram auto. Bili smo na večeri. Supruga, Haris, Rada i ja – otkrio je Radin otac.

izvor: Scandal.rs
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.