MIROSLAV ILIĆ u PROBLEMU! MORAĆE DA PRIZNA OČINSTVO! Mirjana Antonović LIKUJE!


Mirjana Antonović godinama unazad pokušava da dokaže da je njen sin Devin Antonović plod nekadašnje ljubavi sa folkerom Miroslavom Ilićem. Međutim, budući da se Ilić na sve načine trudi da ovaj slučaj ospori, te je zbog toga angažovao i tim advokata, Mirjana je zato srećnija zbog novonastale situacije. Naime, Miroslav je kao poslednji adut u rukavu imao žalbu koju je predao Kasacionom sudu, kako bi zaustavio proces u Srbiji. Međutim, taj sud ga je odbio i postupak vratio na Viši sud.

– Posle nekoliko meseci neizvesnosti, dobili smo srećne vesti od našeg advokata Vilijama Paspalovskog. Evo baš malopre mi je poslao sledeću poruku: “Da te obradujem, Kasacioni sud je odbio Miroslavljev zahtev za reviziju. Poslao Višem sudu. Čekamo da nam to proslede i zakažu nastavak suđenja. Sve će doći na svoje, samo strpljivo.” Oduševljena sam – kaže Mirjana, koja živi u Americi i dodaje:

– Nas su mnogi upozoravali da u Srbiji nećemo doći do pravde, međutim, Devin i ja smo veoma srećni što izgleda da će ipak i u Srbiji pravda pobediti. Drago nam je da nećemo morati dalje na međunarodni sud.

Inače, Miroslav je sa žalbom predatom Kasacionom sudu, koji je najviši sud u Sbiji, pokušao da zaustavi Devinov proces. On se u međuvremenu žalio sudu u kojem je vođen proces, zatim Višem sudu, gde se poteglo pitanje državljanstva i nadležnosti. Ni tu nije uspeo. Onda je sa timom advokata prešao na apelacioni sud, gde takođe nije uspeo.

– Iscrpeo je sva moguća pravosuđa u Srbiji. Šta ćemo sad??? Sad natrag na Vrhovni sud, gde će konačno početi ispitivanje svedoka. Nadamo se da će Devin tu konačno doći do pravde. Nije mi jasno zašto je Miroslav odlučio da se blamira i vuče po sudovima. Kraj će biti isti i pravda mora pobediti. Devin je njegov sin, tu istinu već znaju svi i bez DNK analize. Miroslav je takođe vrlo svestan te istine ali bez obzira, kupuje vreme. Ipak, mislim da neće moći zauvek tako. Devin i ja čekamo taj momenat i verujemo da se polako približava – završava Mirjana.

Podsetimo, Mirjana je nedavno uspela da reši još jedan problem i to vezan za državljanstvo.

– Ja sam rođena u Takovskoj ulici, u centru Beograda i sasvim normalno je da sam uvek osećala da potičem iz Srbije. Međutim, još od 2011. godine pokušavam da dobijem državljanstvo. Imam osećaj da su se neke jače sile uplele da me spreče u tome. Miroslavljev advokat nema čime da se brani već je koristio to što nisam imala državljanstvo. Moraće sad obojica nešto novo da izmisle jer sam konačno dobila državljanstvo iz svoje domovine – rekla je Mirjana po dobijanju državljanstva.

Kako je slučaj vraćen na ponovno suđenje, među svedocima koji će se pojaviti na sudu su i pevačica Lepa Brena, kao i direktor “Granda” Saša Popović.

– Moji prijatelji Saša i Brena su bili svedoci naše veze od prvog dana. Tražila sam od njih da nikome ne govore o meni, Miroslavu, našem detetu sve dok Devin nije sam saznao istinu – kaže Mirjana, koja upravo njih i pozvala da joj budu svedoci na sudu, na šta su oni i pristali.

izvor: Svet.rs
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.