Goca i Raša tužili Ivana Marinkovića!!! OVAKO JE IZGLEDALO SUĐENJE!


Goca Tržan i njen bivši suprug Ivan Marinković sreli su se na sudu i to zato što ga je pevačica tužila zbog toga što je u rijalitiju “Parovi” izneo tvrdnju da je njen sadašnji suprug Raša Novaković homoseksualac, te da je to razlog zbog kog sa njim nema decu, prenosi Informer.

– Goca i Raša su me tužili za povredu ugleda i časti. Traže da im platim odštetu od 300.000 dinara jer sam navodno rekao u rijalitiju da je Novaković homoseksualac. A ja sam samo kazao “indijanac” i da ne može da ima decu, kao i da živi u mom stanu. Spremiću i ja deset tužbi, pa da se narednih 15 godina sprdam na sudu – otkrio je Ivan u kontroverznoj vili.

Marinković je u nastavku dodao da se sve vreme smejao u sudnici jer su njih dvoje, prema njegovim rečima, “pokušavali da naprave žrtve od sebe”.

– Odvalili su kako su uvrede koje sam izneo na Rašin račun uticale na njegov posao. On je ispričao da je zbog mene dobio otkaz u jednoj poljoprivrednoj firmi. Osećao se neprijatno jer su svi upirali prstom u njega i pričali: “On je taj Raša, za kog je Ivan otkrio da je gej i da ne može da ima decu”. Zatim je objasnio da sa Gocom nema naslednike jer ima slabo pokretljive spermatozoide, kao i da planiraju veštačku oplodnju – nastavio je Ivan da iznosi detalje sudskog procesa, što su Tržanova i Novaković, prema savetu advokata, odbili da urade.

– Otkako su Goca i on zajedno, pričaju da će da usvoje dete. Strašno je da izjaviš tako nešto i da to nikad ne uradiš – izneo je Marinković još jednu šokantnu tvrdnju.

– Dok smo bili u hodniku, pitao sam Gocu kako je naša ćerka Lena. Na to mi je odgovorila: “Mene pitaš?”. Video sam da se pravi luda, pa sam istom merom uzvratio: “Ma jok, advokata” – ispričao je Ivan, zaključujući priču rečima da njegova bivša supruga i Raša navodno “sprovode medijsku hajku nad njim”, dok “svi znaju da je obrnuto”.

izvor: Svet.rs
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.