Oglasio se partner Dee Đurđević! Ovo je ISTINA o voditeljkinom STANJU!

Prema poslednjim informacijama, Dea je počela i da oseća ruku, koju joj je otkinuo autobus u saobraćajnoj nesreći.

Poznata voditeljka jutarnjeg programa je dobrog raspoloženja, a kako je ranije spomenuo njen verenik i kolega Mladen Mijatović, ona je veliki borac, već je i pitala kako je na poslu.

– Dobro, sve ide svojim tokom. Lekari su je malopre previli i zadovoljni su kako izgleda rame i kako se oporavlja. Nema mnogo drastičnih promena. Bitno je da sve protiče bez bilo kakvih problema – kaže Mladen Mijatović za “Blic” na pitanje kako se Dea trenutno oseća.

– Sutra u 14h ističu 72 sata nakon operacije i to je taj rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na najbolji način video rezultat operacije – naglasio je Mladen.

On, je podsetimo, gostovao u “Jutarnjem programu” TV “Pink” gde je takođe istakao da se Dea dobro nosi sa čitavom situacijom.

– Povrede su bile izuzetno teške, nije bila u pitanju samo otkinuta ruka već i druge povrede o kojima ja sada ne bih govorio. Znam da ima najbolji medicinski tretman i verujem da će ovo brzo prebroditi tom svojom snagom. Medicinsko osoblje kaže da je Dea vedrog duha, da se psihički dobro drži i da je jaka i veliki borac – rekao je Mijatović gostujući u Jutarnjem programu TV “Pink”.

Kako je juče najavio dr Marko Bumbaširević, koji je operisao Deu, ona je imala kontrolu u 12 sati.

– Meni je svaki pacijent isti i sa velikom brigom nosim njihove povrede, ne možete ni da spavate, zovete često da proverite kako je pacijent. Sutra u 12 Dea ima novu kontrolu, novo previjanje, i tada ćemo znati više o njenom stanju. Očekujem da sve prođe u najboljem redu – najavio je juče Bumbaširević.

izvor: Svet.rs, Blic.rs
foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.