DETALJI STRAVIČNE NESREĆE! VODITELJKI AMPUTIRANA RUKA NASRED ULICE!

Mlada voditeljka Dea Đurđević teško je povređena i amputirana joj je ruka na licu mesta posle jutrošnje saobraćajne nesreće, koja se oko 6 sati, dogodila kod beogradske bolnice “Dr Dragiša Mišović”.

Nju je udario autobus GSP koji se zakucao u učesnike stravičnog lančanog sudara u kojem su učestvovala dva GSP autobusa i tri automobila.

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević je u izuzetno teškom stanju prevezena na VMA pošto je ostala bez ruke na samom mestu nesreće.

Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila, vozači su izašli iz kola da provere i utvrde štetu, a GSP autobus je naleteo na voditeljku i doslovno je “pokupio” na trotoaru.

Prema najnovijim informacijama, do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenutku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Dea je hitno prevezena u Urgentni centar, a otkinutu ruku su lekari “stavili na led” i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje. Dea Đurđević se nakon teške saobraćajke u ovim trenucima nalazi u operacionoj sali, gde lekari daju sve od sebe da saniraju povređe koje je zadobila.

foto: Printscreen/Instagram, Socne Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.